Uzman fotoğrafçıların eğitmenliği eşliğinde dört yıldır çalışmalarını sürdüren TAV Atölye Fotoğraf Topluluğu üyelerinin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali’nde açıldı. TAV Galeri'de açılan ve yolcular ile personel tarafından ziyaret edilebilecek sergiyle ilgili olarak bir açıklama yapan TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül şunları söyledi:
“TAV Havalimanları olarak başlangıcından bu yana finansal başarının yanı sıra sosyal fayda ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak işletmesini üstlendiğimiz havalimanlarında hayata geçirdiğimiz kültür-sanat platformu TAV Galeri bugüne kadar Türkiye ve yurtdışından pek çok sanatçının eserlerine ev sahipliği yaptı. Şimdi, çalışanlarımızın kişisel gelişimine destek sağlamak için kurduğumuz TAV Atölye Fotoğraf Topluluğu’nun sergisini yolcularla buluşturuyoruz. Kendi alanlarında hizmeti sanata dönüştürerek yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunan TAV çalışanlarının günlük yaşamdaki anlık rastlantıları yakaladığı kareler, terminalde keyifli bir zaman geçirmek için güzel bir olanak sunuyor.”
TAV İnsan Kaynakları bölümü çalışanlarından Gonca Aksoy çocukluğundan beri fotoğraçılığa meraklı olduğunu belirterek, “Aldığımız eğtim sonrası yaptığımız çalışmaların bu şekilde değerlenmesi çok mutlu etti” dedi.
Toplam 71 fotoğraftan oluşan ve “Rastlantılar” adı verilen sergi bir ay boyunca açık kalacak.
FK