YOZGAT'ın Aydıncık ilçesine her yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelerek tarım alanlarında çalışan ailelere, Kaymakam Nesim Işık tarafından iftar yemeği verildi. Kaymakam Işık, yemekte tarlada çalışan işçilerin sorun ve taleplerini de dinledi.
Kaymakam Nesim Işık tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Garnizon Komutanı Mehmet Engin, Belediye Başkanı Ahmet Koçak ile bazı daire amirleri de hazır bulundu. Kaymakam Nesım Işık, ilçeye aile fertleriyle gelerek yaz döneminde çalışan tarım işçilerinin sofralarımıza gelen her üründe alın terlerinin, büyük emeklerinin olduğunu belirtti. Kaymakam Işık, tarım işçileriyle iftar sofrasında bir araya gelmek, sorunlarını dinleyip, çözmek istediklerini söyledi. Yaklaşık 100 tarım işçisinin katıldığı iftar sofrasında aile fertleriyle sohbet eden Kaymakam Işık, Ramazan ayında 30-40 derece sıcaklıkta hem oruç tutup, hem de çalışan insanların emeklerinin unutulmaz olduğunu kaydetti.
Kaymak Işık, diğer ilçe yöneticileriyle birlikte iftar sonrasında tarım işçilerinin barındığı çadırları da ziyaret etti. Işık, tarım işçilerinin kendilerine iletilen bazı taleplerinin bulunduğunu, bunları da en kısa sürede çözümleyeceklerini ifade etti. Işık, tarım işçileri için devlet tarafından sağlıklı barınma ortamlarının sağlandığını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI