Ergün TOS/FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 25 yaşındaki Arif Gerçekbilen, aynı yaştaki kız arkadaşı Gülcan Durgut'a sandalda açtırdığı 'Hayatımın anlamı benimle evlenir misin?' yazılı pankartla evlenme teklif etti.
Fethiye'de halk dansları eğitmenliği yapan Arif Gerçekbilen, hemşire olan kız arkadaşı Gülcan Durgut'a evlilik teklifi yapmak için arkadaşlarıyla plan yapıp sürpriz hazırladı. Sahil bandındaki Denizatı Restaurant'a gelen çift, yemek için önceden belirlenen masaya oturdu. Bir süre sonra çiftin yemek yediği restorana denizden yaklaşan sandalda üzerinde, 'Hayatımın anlamı benimle evlenir misin?' yazan pankart açıldı. Duruma oldukça şaşıran Gülcan Durgut, 'Evet' deyince, Arif Gerçekbilen büyük sevinç yaşadı. Gerçekbilen, tepsi içerisinde gelen yüzüğü diz çöküp sevgilisinin parmağına taktı.
TANIŞTIKLARI YERDE EVLENME TEKLİF ETTİ
Çiftin bu sürpriz evlenme telifini restorandaki müşteriler de ilgiyle izledi. Arif Gerçekbilen, kız arkadaşıyla ilk tanıştıklarında geldikleri restoranda pankartlı evlenme teklifi yapmak istediğini söyledi. Geçen 14 Şubat'ta tanıştığı kız arkadaşının teklifine olumlu yanıt verdiğini anlatan Gerçekbilen, kısa bir süre sonra ailesinden isteyip evleneceklerini dile getirdi.
Sürpriz teklif karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Gülcan Durgut ise erkek arkadaşının yaptığı evlenme teklifine çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI