Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA'da geçen hafta Başbakan Erdoğan'ın mitinginden dönerken bombalı ve silahlı suikast girişiminden yara almadan kurtulan Ceylanpınar Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Atilla, 2 bin kişiye iftar verdi.
Ceylanpınar İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftara Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Menderes Atilla, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile vatandaşlar katıldı.
Geçen 13 Temmuz'da aracının geçişi sırasında uğradığı bombalı ve silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan Başkan Atilla, yemeğin ardından konuşma yaptı. Suikast sonrası yoğun çalışmasından ötürü polislere teşekkür eden Atilla, "Vali ve Emniyet Müdürümüz sağolsun olaydan sonra olayla ilgili çalışmalarını yaptılar. Biz sabırlı insanlarız bekleyeceğiz göreceğiz. Soğuk kanlı olmamız lazım ilçemizde, ilimizde, ülkemizde hainler çok provokatörlük yapmak isteyenlerde. Türkiye Cumhuriyetinin bir belediye başkanını durduk yerde bombalanıyorsa bu çok önemli bir olay ve saldırıdan bizi Allah korudu" dedi.
BAŞKANA ZIRHLI ARAÇ
3'ü polis 4 kişinin hafif yaralandığı suikasta ilişkin gözaltına alınan 2'si Suriyeli 6 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı olayın ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya saldırıdan sonra İçişler Bakanlığı tarafından zırhlı araç tahsis edildiği de öğrenildi.

FOTOĞRAFLI