KAYSERİ'DE Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Beyazşehir Spor Kompleksi'nin açılışında dağıtılan basketbol toplarından almak isteyen 7'den 70'e vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.
Kocasinan ilçesi Beyazşehir semtinde 3 milyon liraya yaptırılan içinde fitness, aerobik, step, tenis, basketbol ve voleybol sahaları ile saunası bulunan Beyazşehir Spor kompleksinin açılışına Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Ak Parti milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları çok sayıda vatandaş ve sporcular katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Özhaseki, kompleksten vatandaşların 09.00-22.00 saatleri arasında farklı arkadaş grupları ve komşularıyla oluşturacakları takımlarla ''Hayata bir basket de sen at'' sloganı ile buradan yararlanabileceklerini söyledi. Konuşmalar ve açılışın ardından basketbol topu dağıtımı yapıldı. Çocuklar ve gençlerin yanı sıra nineler ve dedeler de ücretsiz dağıtılan basketbol toplarından almak için büyük çaba gösterdi.