Burak GEZEN-Ersan KÜÇÜKKURU/ ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'de, Ak Parti Belediye Başkan adayının katkılarıyla düzenlenen konserde ünlü rockçu Haluk Levent sahne aldı. Konserin finansmanı nedeniyle sosyal medyada eleştiri alan Haluk Levent, "Her partinin çocukları benim konserime geldiler. Hiçbirisinin babası öteki partiye oy veriyor diye onları ötekileştirmedim. İster Ak Parti, ister CHP, isterse MHP olsun konserlerine ilke olarak katılmıyorum. Belediye Başkan adayımızın finanse ettiğini sonradan öğrendim. Artık reklamlar yapılmış, işler bitmiş. Bizim konser ahlakımızda ucuz kahramanlık yok" dedi.
Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Mehmet Daniş'in seçim kampanyası çerçevesinde düzenlediği konserlere rock sanatçısı Haluk Levent de eklendi. Ancak konser öncesi sosyal medyada bazı hayranları, Levent'in konsere katılmasına tepki gösterdi. İskele Meydanı'nda sahne alan Haluk Levent, 3 şarkı söyledikten sonra kendisini dinlemeye gelen hayranlarına açıklama yaptı. "Sevgili dostlarım, kardeşlerim, bir şeyi açıklamak zorundayım" diye konuşmasına başlayan Levent şunları söyledi: "Hiç kimseyi ötekileştirmedim. Her partinin çocukları benim konserime geldiler. Hiçbirisinin babası öteki partiye oy veriyor diye onları ötekileştirmedim. Hep kucakladım, yine kucaklıyorum. Ben siyasi partilerin üyesi değilim. Hiçbir partinin üyesi değilim. İster Ak Parti, ister CHP, isterse MHP olsun konserlerine ilke olarak katılmıyorum. Burada başka bir şey var. Bir şirketle anlaşma yapılmış, konserin adı Çanakkale Şehitleri olarak. Bir CHP veya Ak Parti filan diye değil. Bana inanıyorsanız, karşınızda söylüyorum bunu açıkça. Yetkililerle konuştum bunu Belediye Başkan Adayımızın finanse ettiğini sonradan öğrendim. Artık reklamlar yapılmış, işler bitmiş. Bizim konser ahlakımızda ucuz kahramanlık yok. Sayın vekilimizi arayıp (Daniş'i kastederek) dedim ki, 'bakın emin misiniz, bakın ben geliyorum yani' dedim. Ben mevcut belediyelere çıkıyorum. Halkın seçtiği belediyeye çıkıyorum. Ama şimdi burada bir seçim çalışması var ve ben de katkı yapıyorum gibi görünmesin diye açtım telefonu. 'Bakın iptal etmek istemiyorum. Hani bu kadar gençler gelecek, ucuz kahramanlık yapmak istemiyorum, ama emin misiniz' dedim. Aynen şunu söyledi: 'Sen fikirlerinle, düşüncelerinle rahat ol Halukcum' dedi. Hiç sana karışmıyoruz. Sen gelen kitleye nasıl şarkılarını söylersen söyle' dedi. Ben de çok teşekkür ettim kendisine. İşte karşınızdayım. Burada yanlış anlaşılmaları önleyelim."
BİNLERCE HAYRANININ ARASINA GİRDİ
Ardından konserine devam eden Haluk Levent, birara sahneden inip hayranlarının arasına karıştı. Binlerce hayranına aralarında enlemesine ve diklemesine koridor açmalarını isteyen Levent, hayranlarının arasına girerek 'Zor Aşk' isimli parçasını seslendirdi. Haluk Levent, bazı hayranlarıyla dans etti. Şarkı aralarında mesaj vermeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçı Haluk Levent, kendisini dinlemeye gelen her renkten insanın bulunduğunu belirtip, "Hiç kimseye kızlı erkekli muamele yapamazsınız" sözüyle de alkış aldı.

BG (KÖ/RT) (FOTOĞRAFLI)