Ecrin Kurnaz ile ilgili son dakika haberi geldi! Samsun'da 22 gündür kayıp olan ve her yerde arama çalışmaları devam eden Ecrin Kurnaz'ın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, küçük kızın cansız bedeninin evlerinin uzağındaki ormanlık alanda bulunduğunu açıkladı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ORMANLIK ALANDA ECRİN BEBEK'İN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Samsun'da 22 gün önce evinin önünde oyun oynarken kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nda ilk kez karşımıza çıkan ve günlerdir herkes tarafından takip edilen Ecrin Kurnaz olayında minik kızın cansız bedenine ulaşıldı. Hatırlanacağı üzere son olarak Müge Anlı Ecrin Kurnaz hakkında ortaya çıkan gerçekleri tek tek anlatmıştı. İşte Müge Anlı'nın o detaylar...

AMCA ÖZKAN'IN TELEFONUNDAN ŞOK GÖRÜNTÜLER!

Müge Anlı, canlı yayında Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz'ı köşeye sıkıştırdı. Müge Anlı canlı yayında Özkan Kurnaz'ın telefon incelemesinin sonuçlarını açıkladı. Ecrin'in üvey amcasının telefonundan çıkanlar izleyiciyi korku dolu düşüncelere sürükledi.?

AMCA ÖZKAN'DAN SKANDAL İDDİA!

Ecrin'in ortadan kaybolduğu sıralarda yaptıklarının mantıksız olduğunu kabul eden üvey amca Özkan Kurnaz ve babaanne Hacer Kurnaz, "Ecrin'i görünmeyen varlıklar götürmüş olabilir!" sözleriyle damga vurdu.

MİNİK ECRİN İLE İLGİLİ TÜM SON DAKİKA GELİŞMELERİ BU BAŞLIK ALTINDA OLACAK.

SABAH HABER