MANİSA'nın Soma İlçesi'nde, maden faciasında yaşamını yitiren işçilerden iki çocuk babası İbrahim Çırak, Uşak'ın Karahallı İlçesi'nde toprağa verildi.
Facianın yaşandığı madende sabah vardiyasında çalışırken yaşamını kaybeden evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki İbrahim Çırak için dün Uşak'ın Karahallı İlçesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Vali Seddar Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Sivaslı Kaymakamı ve Karahallı Kaymakam Vekili Serkan Keçeli, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş cenaze törenine katıldı.
Vali Seddar Yavuz tören öncesi, İbrahim Çırak'ın babası Hüseyin Çırak ile oğulları Hüseyin ve Eyüp Çırak'a başsağlığı diledi. Uşak Müftüsü Fuat Altıntaş tarafından Gölbaşı Camii'nde dün İkindi'de kıldırılan namazın ardından, İbrahim Çırak'ın cenazesi ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Karahallı'da işlettiği marketi 3 yıl önce kapattıktan sonra İbrahim Çırak'ın Soma'daki madende işe başladığı öğrenildi.


YK(İÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)