BURSA'da aşırı yağan yağmur ardından rögarların taştığı Hamitler Mahallesi Pazar Yeri gölete dönüştü. Yağmur ardından açan güneş ile birlikte serinlemek isteyen çocuklar kanalizasyon sularıyla karışan yağmur suları içinde yüzüp serinliyorlar.
Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Hamidiye Caddesi'de bulunan ve haftanın Pazartesi günleri kurulan pazar yerinin bir bölümü, perşembe günü yağan ve şehire yaşamı olumsuz yönde etkileyen sağnak yağmurun ardında, logarların tıkanması sonucu gölete dönüştüş  Kanalizasyon suyununda karıştığı bu gölet, yağmurun ardından havanın açması sonucu çocukların ilgi alanı oldu. Serinlemek için suda oynayıp buraya yatan çocuklar tehlikeli görüntü oluşturdu. 
Hamitler Mahallesi sakinleri, burada toplanan su birikintisine, evleri basan kanalizasyon sularınında karıştığını belirtip, sorunu Osmangazi Belediyesi'ne defalarca iletmelerine rağmen bir çözüm bulamadıklarını söyledi.
Bursa'da perşembe günü öğleden sonra başlayan ve 20 dakika etkili olan sağanak yağış sonrası metrekareye 21 litre yağmur düştü. Yağmur sonrası tıkanan kanalizasyonlar nedeniyle 50 ev ve işyeri sular altında kaldı.

FOTOĞRAFLI