ANTALYA'da hayvan ve doğa dostları, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepezaltı Hayvan Bakımevi'nde barınan kedi ve köpek gibi hayvan dostlarının bakımına destek için kampanya başlattı.

Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanyada, Hayvan ve Doğa Dostları 'Birlikte yaşadığımız canlılara ve doğaya dost olalım' sloganıyla hayvanlara ihtiyaç olan çeşitli ürünleri Kepezaltı Hayvan Bakımevi'ne teslim ediyor.

Kampanyanın yürütücülerinden Evrim Çetiner, kış dönemi boyunca yürütülecek kampanyada, barınakta hayvanlara karşı vefalı bir çalışma sergilendiğini, ancak bazı eksiklerin sözkonusu olması nedeniyle hayvan ve doğa dostları olarak destek olmak istediklerini söyledi.

Kampanya kapsamında 250 watt ısıtma ampulü, chip cihazı için şarjlı veya normal kare pil, yavru ya da beslenme problemi yaşayan kedi ve köpekler için ıslak mama, yaralı yerlerin tüylerden temizlenmesi için köpek ve kedi tıraş makinesi, rifocin 250 mg ampül, mama kabı, su kabı, gazete, eski battaniye, havlu, pike, çarşaf vs ürünlere ihtiyaç olduğu belirtildi.

Kampanyaya isteyenler Facebook üzerinden 'We Living Together' sayfası aracılığıyla destek verebilecek. (FOTOĞRAFLI)