BURSA Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin Sanayi A.Ş (BESAŞ)'ta çalışan şoförlere iş hayatında davranış eğitimi verildi.
BESAŞ'ın halka açılan yüzü olan tanımlanan ve müşterilerle birebir iletişim halinde olan 44 şoför, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki eğitime katıldı. Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Eğitmen Seyit İnce, şoförlere insan psikolojisi, sosyal yaşam, davranış bozuklukları, davranışı etkileyen faktörler ve iş hayatında olması gerek davranış biçimi hakkında bilgiler verdi.
Besaş Genel Müdürü Mustafa Bektaş, eğitim çalışmalarını değerlendirirken “İçinde yaşanılan toplum ve bireyin topluma uyum gösterme çabalarının alt yapısında, insanın kendi objektifliğini yitirmeden olayları, karşısındaki insanın içinde bulunduğu durumu ve onun görüş açısını dikkate alarak değerlendirmesi ve ona göre davranamaması yatmaktadır. Bu anlayış insanlara aktarılabildiğinde, insanların birbirlerine yakınlaşmasına, sevgi ve saygı duymasına yol açar. Bunun iş hayatında uygulanması iş yerindeki çalışma ortamının daha güvenli, anlaşılabilir ve uyumlu olması neticesini doğurur. Biz Besaş olarak tüm çalışanlarımızı bir aile olarak kabul ediyoruz" şeklinde konuştu. IA/(FK) (fotoğraflı)