Miustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() ŞİŞLİ-Piyalepaşa Bulvarı’ında rögarların taşması sonucu su basan yolda şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir şirkete ait servis minibüsü arıza yaptı. 12 yolcusu ile araçta mahsur kalan şoför Mustafa Başdağ  aracın biranda stop ettiğini, itfaiye, AKOM ve polisi aramasına rağmen 2 saat  kimsenin gelmediğini söyledi.
12 YOLCUYU İTFAİYE KURTARDI
Minibüsün suda kaldığını gören bazı sürücüler kontak kapatarak su tahliyesini beklerken bazı sürücüler ise sudan geçmeyi denedi. Yoğunluk nedeniyle 2 saat sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, minibüsün yanına yanaşarak yolcuları tahliye etti.
FERİKÖY’DE GECEKONDULARI SU BASTI
Öte yandan Şişli Feriköy’de yol kenarında bulunan bazı gecekonduları su bastı. İşten dönen Gülistan Sağlam evine su bastığı için içeri giremedi. Yetkilileri aramasına rağmen kimsenin gelip suyu tahliye etmediğini söyleyen Gülistan Sağlam, her yağış sonrası bu manzarayla karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi. Bazı gecekondu sahipleri de evlerinin önünü su basması sonucu dışarıya çıkamadı. Bazı telefon direkleri de şiddetli yağışta yıkıldı.
(FOTOĞRAF)