İbrahim MAŞE- Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN'de, eşinden şiddet gördüğü için 3 çocuğu ile birlikte evini terk eden 33 yaşındaki Hacer Kellesibüyük, bir hayırseverin yerleştirdiği evin kirası ödenmediği gerekçesiyle sokağa atıldı.
Merkez Mezitli İlçesi'nde Hacer Kellesibüyük, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle çocukları 15 yaşındaki Sinan, 10 yaşındaki Elif Simge ve 1 yaşındaki Kağan Arda ile birlikte evini terk etti ve boşanma davası açtı. Kadın ile 3 çocuğu, bir hayırsever tarafından kirası ödendiği söylenen eve yerleştirildi. Ancak kiranın ödenmediğini iddia eden ev sahibi, kadın ile çocuklarını evden çıkartmak istedi. Site sakinleri ve olay yerine gelen polisin girişimiyle kadın ve çocuklar tekrar eve yerleştirildi. Ancak buna rağmen sorun çözülemeyince kadın ve 3 çocuğu dün akşam saatlerinde evden çıkartıldı. Bir kaç parça eşyalarıyla birlikte bir inşaata sığınan Hacer Kellesibüyük, kendilerine yardım edecek kimselerinin olmadığını söyledi.
Boşanma aşamasında olduğu eşinden her hangi maddi bir destek görmediğini ifade eden Kellesibüyük şunları anlattı:
"Eşimden şiddet gördüğüm için ayrılıyorum. Bir hayırsever, 2 aylık kirayı ödediğini söyleyerek bizi bu eve yerleştirdi. Ev sahibi ise paranın ödenmediğini söyledi ve 3 çocuğum ile beni sokağa attı. Biz de bir kaç parça eşya ile inşaata sığındık. Astım, şeker, yüksek tansiyon ve akciğer hastalığım var. Bize sahip çıkılmasını istiyorum."

İM,Mİ(AŞ/OA/COŞ) (FOTOĞRAFLI)