ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Başkan Vekili Adlıhan Dere, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse, AESOB Başkan Sevimçok ve beraberindeki heyeti eski Alanya yolu üzerindeki Giritli Balık Evinde ağırladı. Ziyarete, AESOB Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Akça, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Şoförler Odası Başkanı Durmuş Ali Akkaya, Gazipaşa Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Mustafa Şahin de bulundu.
KÖSE'Yİ TEBRİK ETTİ
Gazipaşa'da 4 Ocak'ta yapılan kongreyle yaşanan nöbet değişiminin ardından göreve seçilen Başkan Mustafa Köse ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Antalya bölgesinde meslek odalarının genel kuralları hızla yapılıyor. Gazipaşa'da bir nöbet değişimi oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın başkan ve yönetim kuruluna yeni bir ekibimiz geldi. Kendilerine 4 yıllık uzun görev süresi boyunca başarılar diliyoruz" dedi. Oda Başkanı Mustafa Köse de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sevimçok ve beraberindekilere teşekkür etti. (FOTOĞRAFLI)