MERSİN'de 26 yaşındaki Ali Ummak, kız arkadaşı 22 yaşındaki Selin İlkyaz'a 'müzikli, pankartlı, konfetili' romantik evlenme teklifinde bulundu.
Anahtarcı Ali Ummak, 3 ay önce tanıştığı Selin İlkyaz ile evlenmeye karar verdi. Romantik bir evlilik teklifi yapmak isteyen Ummak, arkadaşlarının yardımıyla 4 metre uzunluğunda 'Benimle evlenir misin aşkım?' yazılı bir pankart hazırlattı. Kız arkadaşı ile yemeğe gitme bahanesi ile buluşan Ali Ummak, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki Şehit Kara Pilot Üsteğmen Fatih Kaban Üst Geçidi'ne geldiğinde 2 arkadaşı yukarıdan pankart açarken, diğerleri havai fişek ve konfeti patlattı. Kemancı da romantik bir aşk şarkısı çalarken Ummak'ın arkadaşları da kısa bir süre yolu kesti. Ali Ummak, yanında bulunan Selin İlkyaz ile araçtan inerek önünde diz çöküp tek taş yüzük eşliğinde evlenme teklinde bulundu.
'HİÇ BEKLEMİYORDUM'
Teklif karşısında çok şaşırdığını söyleyen İlkyaz, "Hiç beklemiyordum. Gerçekten şaşkınlık içindeyim. Evlilik teklifine evet diyorum" dedi. Farklı bir evlilik teklifi için böyle bir organizasyon yaptıklarını belirten Ummak ise "Mutluluğa ilk adımlarımızı attık. Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir anımız, torunlarımıza anlatabileceğimiz bir teklif olsun istedim. Amacıma ulaştım ve herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Teklifin ardından genç çift alkışlar eşliğinde kutlama yemeğine çıktı.