Mustafa ERCAN / MERSİN, () - MERSİN'de erkek kuaförü 26 yaşındaki Onur Arslan, sigortacı kız arkadaşı 22 yaşındaki Emel Korkmaz'a pankartlı evlenme teklifinde bulundu.
Onur Arslan ve bir yıl önce tanıştığı Emel Korkmaz evlenmeye karar verdi. Romantik bir evlilik teklifi yapmak isteyen Arslan, arkadaşlarının yardımıyla 2 metre uzunluğunda ve 1.5 metre yüksekliğinde üzerinde kendisinin ve kız arkadaşının birlikte çekilen fotoğrafının bulunduğu 'Benimle evlenir misin Emel?' yazılı pankart hazırlattı. Kız arkadaşını yemeğe davet eden Arslan, Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde buluşmak üzere sözleşti. Arkadaşlarını öncenden AVM'ye gönderen Arslan, Emel Korkmaz ile birlikte otomobille yola çıktı. Otomobil AVM'ye geldiğinde 2 arkadaşı araç trafiğini durdurup, Arslan'ın hazırlattığı pankartı açtı. Bu sırada otomobilde bulunan Emel Korkmaz neye uğradığını şaşırarak araçtan indi. Onur Arslan da Emel Korkmaz'ın önünde diz çöküp, evlenme teklifinde bulundu. Arslan, 'Evet' yanıtını alınca yanında getirdiği tek taş yüzüğü Korkmaz'ın parmağına taktı. Yoldan geçen araç sürücüleri kornaları ile, AVM'de bulunanlar ise alkışları ile genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
'HİÇ BEKLEMİYORDUM'
Teklif karşısında çok şaşırdığını söyleyen Emel Korkmaz, "Çok güzel duygular hissetim, çok mutluyum. Bir yıldır birlikteyiz ama böyle bir anı ve sürprizi beklemiyordum. Çok heyecanlıyım" dedi.
Sevdiği kıza farklılık yaşatmak isteğini belirten Onur Arslan ise, "Kalabalık bir ortamda herkesin sevgimize, mutluluğuma şahit olmasını istedim. Yapmayı çok istiyorum ve de yaptım. Bu da çok iyi oldu. Çok mutluyuz, Emel her şeye değer. İyi ki var, iyi ki onu tanımışım" diye konuştu.
Teklifin ardından iki sevgili alkışlar eşliğinde kutlama yemeğine çıktı.
FOTOĞRAFLI