ADANA'da 37 yaşındaki Tülin Pişkin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde şehit eşi Uzman Jandarma Çavuş Hacı Emin Pişkin'in mezarına kırmızı gül koydu. Eşinin mezarındaki resmini okşayıp dua eden Tülin Pişkin, "O hayatta olsaydı, ona yemekler yapardım ve Sevgililer Günü'nü öyle kutlardım" dedi.
Ordu'da Uzman Jandarma Çavuş olarak görev yapan 37 yaşındaki 2 çocuk babası Hacı Emin Pişkin, 3 Ağustos 2010'da terör örgütü mensuplarınca jandarma trafik görevlilerine açılan ateş sonucu şehit oldu. Şehidin evindeki bir oda, askeri yetkililerin de desteğiyle müzeye dönüştürüldü. Şehit eşinin hatıralarını canlı tutmaya çalışan Tülin Pişkin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Adana Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte bulunan eşinin mezarına bir kırmızı gül bıraktı. Eşinin mezarındaki fotoğrafını okşayıp dua eden Tülin Pişkin, bir süre mezarın kenarına oturup sessizce bekledi.
'ELİNDE OLSA GİTMEZDİ'
Buruk ve hüzünlü bir Sevgililer Günü kutladığını söyleyen Tülin Pişkin, şunları kaydetti:
"Gece rüyamda gördüm. İkimiz de denizdeydik. O kadar güzel gördüm. Hatta gece ağabeyim mesaj çekti, 'Bacım Sevgililer Günün kutlu olsun' diye. O mesajın sesine uyandım, duygulandım ve aşırı derecede ağladım. Kalkıp evde eşimin odasına gittim. Sonra ayakta durmam gerektiğini hissettim. Ama bugün benim için gerçekten hüzünlü bir gündü. Şimdi gelirken de oğlum okuldan telefon açtı, 'Anne babama selam söyle, Sevgililer Günü'nü kutladığımı söyle' dedi. Onsuz 4'üncü Sevgililer Günü geçti. Haddinden fazla hüzünlü geçiyor. Onu o kadar çok özlüyoruz ki. Buraya gelirken onunla kavga yaptım, 'Niye beni bıraktın, niye yalnız bıraktın, niye gittin?' diye. Ama onun elinde olsaydı gitmezdi. O, Sevgililer Günü'nde bizim için çok özeldi. Yaşasaydı bugün çok güzel yemekler yapardım ona. Gününü öyle kutlardım. Yine yapacağım çocuklarımla birlikte. O yine gelecek yanımıza."