MERSİN'de merkez Toroslar Belediyesi'nin organize ettiği 'Cumhuriyet Konseri'nde sahne alan ünlü sanatçılar Kıraç ve Sevcan Orhan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Toroslar Koray Aydın Stadyumu'nda gerçekleşen konsere 5 bin kişi katıldı. Konseri Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Meclis üyeleri de baştan sona kadar takip etti. İlk olarak sahneye çıkan Sevcan Orhan yaklaşık bir saat boyunca söylediği türkü ve oyun havalarıyla büyük beğeni topladı. Türkülerde alanda görev yapan çevik kuvvet ekipleri ile vatandaşlar halay çekti.
Sevcan Orhan'ın ardından sahneye Kıraç çıktı. Konsere 'Kan ve Gül' şarkısı ile başlayan Kıraç şarkılarını seslendirdi. Konseri izleyen binlerce kişi de Kıraç'a sık sık eşlik etti. Konsere katılan binlerce kişi Toroslar Belediyesi tarafından dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak adeta konser alanını bayram yerine çevirdi. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda konuşan Kıraç, bu günlerin önemli olduğunu belirterek, "Toroslar Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Bu günler bizler için önemli. Bu günleri coşkuyla kutlamalıyız" dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Kıraç'a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Tuna, Cumhuriyet Bayramı'nın kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz bu bayramı coşkuyla kutlamaya bundan sonra da devam edeceğiz. Bizim için Cumhuriyet önemli. Biz bunu sonsuza kadar yaşatmak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz" diye konuştu. Konser havai fişek gösterileri ile sona erdi.