AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde yaşayan şehit polis memuru Mehmet Keskin’in kızı Şehrinaz Keskin’le, emekli polis oğlu Sercan Bayraktar evlenmek istedi. Şehit kızının manevi ailesi olan Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Dilek Didem Ayyıldız da Şehrinaz'ı, Sercan'a zorluk çıkarmadan verdi.
Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin ve şehit polis memuru Mehmet Keskin’in kızı Şehrinaz Keskin’e talip olan Sercan Bayraktar ve ailesi, genç kızı manevi ailesi Vali Ayyıldız ile eşinden istedi. Babası emekli polis memuru Cemil Bayraktar ve annesi Fitnat Bayraktar ile birlikte kız istemeye giden damat adayı Sercan Bayraktar’a, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve aileler eşlik etti.
Keskin’in manevi babası olarak kız isteme töreninde bulunduğunu belirten Vali Erol Ayyıldız, “Biz kızımızın manevi ailesi olarak buradayız. Her zaman yanında olacağız. Kızımız bu konuda ne düşünüyor?” diyerek Şehrinaz’ın fikrini sordu. Şehrinaz Keskin, “Siz nasıl uygun görürseniz” diyerek, son sözü Erol Ayyıldız’a bırakınca Vali Ayyıldız da, “Verdim gitti. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İsteme merasiminde Şehrinaz Keskin’in şehit babası için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Vali’nin eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, kız evi olarak genç çiftin nişan törenini vilayet konağında yapmak istediğini söyledi. Kızını kendi kızı gibi bilenlere teşekkür eden anne Jale Keskin de, “Kızımın manevi babası Erol Ayyıldız ve eşine teşekkür ediyorum. Çocuklarımız, bir ömür birliktelik için ilk adımlarını atıyorlar” diye konuştu.