VALİLER OY KULLANDI
Çanakkale Valisi Ahmet Çınar eşi Gülsüm Çınar ile  erkenden 18 Mart İlkokulu'na gelerek, 1130 nolu sandıkta oyunu kullandı. Seçimin tek oy pusulasına tek mühür basıldığı için kolay olduğunu belirten Vali Çınar, "Çok kolay bir oylama yöntemi. Hayırlı olsun, demokrasi kazansın. Ülkemiz için en hayırlısı neyse o olsun" dedi.
Isparta Valisi Vahdettin Özkan da oyunu Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesi'ndeki 1240 numaralı sandıkta kullanırken, "İlk kez cumhurbaşkanını seçmek için halk sandık başına gidiyor, hayırlı olsun" diye konuştu.
YANLIŞ MÜHÜR OYLAMAYI 1 SAAT DURDURDU
Edirne'de, Mimar Sinan Ortaokulu’nda sabah 08.00’de başlayan oy verme işleminde pusulaların konulduğu zarfların üzerindeki mühürlerin Lalapaşa İlçesi’ne ait olduğu fark edilmesi üzerine durduruldu. İlçe Seçim Kurulu’nun gönderdiği yeni zarflarla oy verme işlemi 1 saat sonra yeniden başlarken, yaklaşık 60 kadar yanlış zarflarla oy kullanıldığı sandık kurulu tarafından tutanak altına alındı.
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yoğun katılım olduğu gözlendi. Saat 08.00’den itibaren sandık başlarında yoğunluk gözlenirken, bugün nişanları olan Yeliz Başaran ve Tezcan Çalışkan da oy vermeye nişan kıyafetleriyle geldi.