BURSA, () - BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Mustafa Dündar’ın seçim çalışmaları sırasında yanına gelen 75 yaşındaki Abdurrahman Kara, evlenmek için yardım etmesini istedi. Başkan Dündar, mahalle muhtarından Kara’ya yardımcı olmasını istedi.
Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, 30 Mart yerel seçimi öncesi mahalle ve köyleri ziyaretlerini sürdürüyor. Dündar, Panayır ve Doğanevler mahallerinde de vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Osmangazi Belediyesi tarafından geçen yıl Doğanevler Mahallesi’ne yaptırılan pazar yerini dolaşan Dündar, pazarcı esnafı tarafından karşılandı. Pazar yerinin yapılmasının ardından çileden kurtulduklarını ifade eden pazarcılar, Dündar’a teşekkür etti.
Doğanevler Mahallesi’nin ardından Panayır Mahallesi’ni ziyaret eden Dündar, çevresini saran çocuklara oyuncak hediye etti. Bu sırada Dündar’ın yayına gelen Abdurrahman Kara’nın isteği karşısında ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. 9 yıldır yalnız olduğunu söyleyen Kara’nın evlendirmesini istemesi, Başkan Dündar’ı ve çevredeki herkesi güldürdü. Başkan Dündar, mahalle muhtarı ve çevresindekilere Abdurrahman Kara’ya yardımcı olmalarını istedi.

NG(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)