CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki "İktidar Yolunda İstanbul Buluşması" isimli etkinlikte konuştu.
"Ötekisi olmayan bir anlayışla yola çıkıyoruz. Özgürlük için barış için yola çıkıyoruz" diyen Sarıgül, "Bugün İstanbul tarihi bir gün yaşıyor. Bugün CHP'miz yeniden şahlanıyor. Bugün önemli bir gün, siz bir gün diyeceksiniz ki; Sarıgül bize orada söylemişti. Bugün burada fotoğraflarınızı bol bol çekin. Bugün sosyal demokrasinin yeniden şahlanışı" diye konuştu.
Mustafa Sarıgül, "30 Mart'tan sonra başkan olacağız. Şu anda yasa gereği ve demokrasi anlayışımız gereği adayı ama biliyoruz ki 30 Mart akşamı bu cennet İstanbul'a hizmeti hepbirlikte yapacağız. 30 Mart'ta önce demokrasi, barış, özgürlük kazanacak" ifadesini kullandı. "BU MÜCADELE YENİ BAŞLIYOR"
"İstanbul'da vakit tamamdır. Artık değişimin vakti gelmiştir" diyen Mustafa Sarıgül, "İstanbul'da mevcut iktidarın gitme vakti geldi. Ancak dikkat edin gitmeyecekler. Bu saatten sonra evinize, işyerlerinize gece saat 02.00'da emniyet mensuplarınız gönderebilirler savcılar sizi ziyaret edebilir. Sakın olun onlar batan güneş doğan güneş sizsiniz. Şimdi sakın olacağız. Çok da kendimizi planlayacağız. Çünkü bu mücadele yeni başlıyor. Sanıyor ki Sarıgül'ü korkutabilirim, Sarıgül'ü durdurabilirim, Sarıgül'ü döndürebilirim. Durduramazsın beni, korkutamazsın beni, döndüremezsin beni" dedi.
Sarıgül, "Dün akşam saat 16.30'dan sonra şimdi başka bir Sarıgül var. Göreceksiniz" diye konuştu. Mustafa Sarıgül, konuşmasına şöyle devam etti: Şunu bilin ki interneti dahi kesecekler bizi yok etmeye çalışacaklar. Ama onların gücü yetmez. Onlar söyleceklerini söyledi şimdi siz konuşacaksınız. Projemizi gördükte daha çok emniyet mensubu, savcı gönderecekler ancak korkunun ecele faydası yok.