CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa’daki esnafı ziyaret etti. Esnafların dertlerini dinleyen Mustafa Saragül, Rami Meydanı’na partililere seslenerek “AK Partili dostların gönüllerini kazanın” dedi.
Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa’da bir tekstil atölyesi ile Rami Kuru Gıda Toptancıları Hali’ndeki esnafı ziyaret etti. Mustafa Sarıgül, İşkent Sanayi Sitesi’ndeki bir tekstil atölyesine gelerek, buradaki işçilerin dertlerini dinledi. Tekstil işçileriyle tek tek tokalaşan Mustafa Sarıgül, burada yaptığı açıklamada “Keşke ülkemiz kendi markasını üretebilse. Bir ülke markalarıyla güç kazanır. İnşallah İstanbul’u kazandıktan sonra ülkemizde yükselmekte olan markaların önünü açacağım. İstanbul’u da bir marka şehri yapacağım” diye konuştu.
Mustafa Sarıgül, daha sonra Rami Kuru Gıda Toptancıları Hali’ne gitti. Burada bulunan esnafı ziyaret eden Mustafa Sarıgül, ardından Rami Meydanı’na geçti. Burada kalabalığın karşıladığı Sarıgül’e bir esnaf tabakta baklava ikram etti. Mustafa Sarıgül, partililere hitap ederek, “AK Partili dostlara gittiğiniz zaman 'Neden AK Parti’ye oy verdiniz?' demeyin. Onların gönüllerini kazanın” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanlara da seslenen Mustafa Sarıgül, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan bütün çalışma arkadaşlarıma sesleniyorum. Belediyede görev yapan bütün arkadaşlarım şunu bilmelidir ki, Mustafa Sarıgül hiçbir arkadaşımızı düşüncesinden dolayı görevden almaz. Allahım bu görevi hayırlıysa bize versin” diye konuştu. Sarıgül daha sonra buradan ayrılarak, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Pendik’e gitti.