Ömer PINAR / ŞANLIURFA () - ŞANLIURFA'da bazı işletmeciler, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için 'nöbetçi ciğerci' uygulaması başlattı. 24 saat hizmet veren işletmeler, işyerlerinin önüne de '7/24 nöbetçi ciğerci' yazısı yazdı.
Kent ile özdeşleşmiş ve bir gelenek haline gelen ciğer kebabı satışlarında aşırı talep olması nedeniyle bazı işletme sahipleri nöbetçi ciğerci uygulamasına geçti. Talebin çoğalması nedeniyle bir işletme sahibi personelini 2 vardiya olarak çalıştırıp 24 saat hizmet vermeye başladı. Divanyolu Caddesi üzerinde ciğer kebabı satışı yapan Mehmet Güçtekin, işyerinin önündeki ışıklı reklam panosuna da '7 gün, 24 saat nöbetçi ciğerci' yazısı yazdırdı.
MÜŞTERİMİZ ARTTI
Kentte günlük ortalama 2 ile 3 ton arasında ciğer tüketildiğini ifade eden Mehmet Güçtekin şunları söyledi:
"Biz müşterilerimizi memnun etmek yıllardır burada hizmet veriyoruz. Yenliklere açık bir işletme olduğumuz için bu kez değişik bir sloganla müşterilerimizin dikkatini çekmek istedik. Bundan böyle gecenin herhangi bir saatinde canı ciğer çeken müşterimiz rahatlıkla gelip ciğerini yiyebilir. İş yerimize astığımız bu nöbetçi ciğerci yazısını görenler başta şaşırıyor. Ancak bu uygulama sayesinde müşteri potansiyelimiz arttı." 

FOTOĞRAFLI