Faik KAPTAN/İSTANBUL,() THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, aralarında Ajda Pekkan, Mustafa Sandal gibi Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından oluşan bir grubu bugün Uçuş İşletme Başkanlığında pilotların eğitim yaptığı simülatörlerde uçuş yaptırarak değişik bir gün yaşattı.
THY’nin bugünkü konumu ve gelecek planları hakkında bilgilendirmek, kurumu daha yakından tanıtmak ve uçuş eğitim merkezinde bulunan simülatörlerde uçuş keyfi yaşatmak amacıyla sanatçılarla öğle yemeğinde bir araya geldiğini belirten ve daha sonra simülatörde uçuş yapmalarını sağlayan Hamdi Topçu, şunları söyledi:
“Sanatçılarımıza öğle yemeği için Turkish Do&Co’ nun hazırladığı yemeklerden oluşan menü ikram ettik. Keyifli sohbetlerin eşliğinde yenen öğle yemeğinin ardından sanatçılarımıza simülatörlerde uçuş keyfi yaşatıldı. Davetli sanatçılarımız Boeing 737-800 ve Airbus 330 tip uçaklarda kaptan koltuğuna oturarak simülatörlerde uçuş gerçekleştirdiler. Oldukça eğlenceli, keyifli zamanlar geçiren sanatçılarımız simülatörde uçuş keyfinden sonra kabin eğitim merkezi olan mock-up alanında da kabin içi eğitimlere yönelik bilgilendirme ve tatbikatlara katıldılar.”
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu davete Ajda Pekkan, Mustafa Sandal, Behzat Gerceker, Zara, Zekai Tunca, Samime Sanay, Burcu Güneş, Gökhan Türkmen gibi isimler katıldı.
Öğle yemeği ve eğitim programı sonrası sanatçılara, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından tanıtım uçuşu katılım sertifikaları takdim edildi.