GAZİANTEP'in merkez Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, fakir aileleri evinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Kaymakam Uğur Turan, iftar ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sedat Canpolat ve Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi Hüseyin Bozkurt ile birlikte Vatan Mahallesi'nde 2 çocuğu ve eşi ile birlikte oturan engelli Hasan Aytaç'ın evine gitti. Turan, çay içip sohbet ettiği Aytaç'ın kendisine ilettiği sorunların çözümü için yardımcı olacağını ifade etti.
Kaymakam Turan daha sonra kendisine mektup yazarak çay içmeye davet eden Kavaklık Mahallesi'nde kızı ve torunu ile birlikte oturan 60 yaşındaki İslim Benli'yi ziyaret etti. Yazdığı mektubunun ardından Kaymakam Turan'ı karşısında görünce şaşıran İslim Benli, "Sizi televizyonda görmüştüm ve mektup yazmaya karar verdim. Evime gelerek beni çok mutlu ettiniz" dedi. İslim Benli'ye ihtiyaç duyduğu konularda yardım sözü veren Kaymakam Turan, aile üyelerine kitap hediye etti.
Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere iftar sonrası ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Turan, "Amacımız ailelerimizi ziyaret ederek moral vermek ve ihtiyaçlarını saptayarak elimizden gelen yardımı yapmak. Bu uygulamamızı Ramazan ayı boyunca sürdüreceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI