Recai GÜLER-Mehmet İNAN/ BURSA, () - TÜRKİYE’nin en uzun soluklu organizasyonu olan '53. Uluslararası Bursa Festivali', Selami Şahin ve Işın Karaca konseri ile devam etti.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen '53. Uluslararası Bursa Festivali, müzik dünyasının iki ünlü ismini ağırladı. Festivalin en önemli projelerinden biri olan konserde, usta sanatçı Selami Şahin ve Işın Karaca, Bursalı müzikseverlerle Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda buluştu. Bugüne kadar 300’ün üzerinde bestesiyle Türk Müziği’nde ekol olan Selami Şahin ile Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Işın Karaca, konser alınını dolduran 2 bini aşkı hayranına müzik ziyafeti çekti.
HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ
Sahneye birlikte çıkan Selami Şahin ve Işın Karaca, muhteşem konserine 'Seninle Başım Dertte' isimli şarkı ile düet yaparak başladı. İlk şarkı sonrası gösterilen ilgiye teşekkür eden usta sanatçı Selami Şahin, "Yıllardır sizin sevginizle varız. Ne kadar şarkı okusak hakkınızı ödeyemeyiz. Böyle güzel bir gecede sizlerle birlikte olmak bizim için mutluluk verici bir olay" dedi.
HAYAT ÇOK KISA
Gördüğü ilgi karşısında sahnede duygusal anlar yaşayan Işın Karaca ise, "Bu gece içinizden geldiği gibi hareket etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Hayat çok kısa, şarkı söylemek, dans etmek serbest. Sahnenin bu tarafında kudurmak da serbest. 53'ncü yılınız hayırlı olsun. Sanata ve sanatçıya her daim değer veren ve el üstünde tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu. Bursa'da sanat yaşamının en güzel anlarından birini yaşayan Selami Şahin ve Işın Karaca, harika konserini, 'Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor' isimli şarkı ile tamamladı. 

(FOTOĞRAFLI)