Elvan EZBER İSTANBUL, () ÜSKÜDAR'da dün serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan 19 yaşındaki Hüseyin Akbulut, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Akbulut'un yakınlarının sahilde acılı bekleyişi devam ediyor.

Çamlıca Camii inşaatında çalışan Hüseyin Akbulut, dün saat 17.00 sıralarında arkadaşlarıyla beraber Kuleli Askeri Lisesi'nin karşısındaki sahilde serinlemek için denize girmişti. Yanında bulunan arkadaşlarının yaptığı uyarıya rağmen suda kalmakta ısrar eden Akbulut, kısa sürede dalgalara kapılarak kaybolmuştu. İhbar üzerine olay yerine giden Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'ne bağlı ekipler akşam saatlerine kadar arama yapmıştı. Aramalar bu sabah da devam etti. Ancak tüm aramalara rağmen Akbulut'a ulaşılamadı.

Sabah erken saatlerden itibaren Akbulut'un kaybolduğu sahile gelen yakınları arama çalışmalarını izledi. Hüseyin Akbulut'un olay sırasında yanında olan Bayram Akbulut isimli yakını "Beş kişi geldik 'denize girelim' dedik. Biz girmedik ama o çok ısrar etti. Bizi dinlemedi biz burada oturuyorduk. Görseydik girdiğini engel olurduk. İskelenin orada çırpınmaya başladı. Bağırdık 'Boğuluyor yardım edin' diye. Adamlar peşine gitti. Ama bir daha göremedik" dedi.

Akbulut'un yakınlarının acılı bekleyişi devam ediyor.

(FOTOĞRAF)