AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, aralıklarla yağan sağanak yağmur nedeniyle bazı ev ve işyerlerinde su baskını yaşandı. Yumuşayan zeminde ise bir ağaç otomobilin üzerine devrildi, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.
Ege Bölgesi’nde birkaç gündür etkili olan sağanak yağmur, Nazilli’de de hayatı olumsuz etkiledi. Dün akşam saatlerinde zemin katlardaki bazı ev ve işyerlerinde küçük çaplı su baskınları yaşandı. Yollar göle dönerken trafikte aksamalar oldu. Belediye ekipleri belli noktalarda önlem alıp çalışma başlattı.
AĞAÇ DEVRİLDİ
Yeni Mahalle 68/1 Sokak’ta Fatih İlköğretim Okulu’nun önünde bulunan bir çam ağacı da zeminin yumuşaması üzerine yola devrildi. Öğretmen Şeniz Amasyalı’ya ait park halindeki 09 E 3509 plakalı otomobilin üzerine devrilen ağaç, araçta hasara yol açtı. Ağacın ders saatinin bitimine 20 dakika kala devrildiği açıklandı. Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağacı keserek yolu trafiğe açtı. Amasyalı, "Ağaç 20 dakika sonra okul çıkış zamanı devrilmiş olsaydı büyük bir facia yaşanabilir, öğrenciler altında kalabilirdi, buna da şükür" dedi.