Putin'in 35 yaş küçük sevgilisi Alina Kabaeva'ya gizlice evleniyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın aşkı yine gündemde…Dünyanın en merak edilen aşklarından biri olan sayılan ikili nihayet muradına eriyor. Putin ağzından kaçırınca ortaya çıktı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın aşkı yine gündemde…Dünyanın en merak edilen aşklarından biri olan sayılan ikili nihayet muradına eriyor. Putin ağzından kaçırınca ortaya çıktı. Putin’im 1983 doğumlu Rus-Tatar ritmik jimnastik Olimpiyat şampiyonu Kabaeva’yla evleneceği konuşuluyor.

Kendisinden 35 yaş küçük sevgilisiyle uzun zamandır birlikte olan Putin-Kabaeva aşkı dönem dönem Rus basınında konuşuluyor. Vladimir Putin ile Anna Kabaeva'nın gizlice evlendiği dedikoduları yeniden gündeme geldi

PUTİN'DEN İKİ ÇOCUK SAHİBİ OLDUĞU KONUŞULUYOR: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’nin, 2014’te 31 yıllık eşinden eski jimnastikçi ve şuan milletvekili olan Alina Kabaeva için boşandığı konuşuluyor. Dedikoduların en büyüğü ise Kabaeva’nın Putin’den iki çocuk sahibi olduğu.

EŞİNDEN ONUN İÇİN AYRILDI: Milletvekilliği de yapan Kabaeva, Putin'in yakın arkadaşına ait olduğu bilinen ülkenin en büyük medya şirketinde yönetici olarak çalışıyor. Vladimir Putin eski eşi Ludmila Putin'den 2013 yılında anlaşarak ayrılmıştı. Sebebi ise tam açıklanmasa bunun sebebininde Alina Kabaeva olduğu söyleniyordu.

PUTİN AĞZINDAN KAÇIRDI: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Alina Kabaeva'nın arasındaki ilişki Rus basınının gündeminden düşmüyor. Putin'in bir röportaj sırasından artık evlenmesi gerektiğini ağzından kaçırması, Putin'in Kabaeva'nın gizli bir şekilde evleneceği iddialarını güçlendirdi.

BABASI MÜSLÜMAN: Özbekistan doğumlu 35 yaşındaki Alina Kabaeva'nın babası müslüman bir Tatar...2000 olimpiyatlarda bronz madalya kazanmasından sonra Kabaeva ve Putin'in arasındaki ilişki arkadaşlıktan öteye geçti. Rusya'nın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Alina Kabaeva, Rus Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'ya, liderliğini Putin'in yaptığı Birleşik Rusya Partisi'nin vekili olarak girmişti.

Alina Kabaeva kimdir: Alina Maratovna Kabaeva, 1983 Taşkent, Özbekistan doğumlu, Tatar baba ve Rus annenin kızı. Eski Olimpik ritmik jimnastikçi.2000 Sydney Olimpiyatları’nda bronz, 2004 Atina Olimpiyatları’nda ise altın madalya sahibi bir isim. Dünya şampiyonalarından alınmış 14, Avrupa şampiyonalarından alınmış ise 25 madalya sahibi, aynı zamanda milletvekili...