KAYSERİ'de motosikletiyle beton mikserine çarparak yaşamını yitiren Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner'in cenazesi Bursa'da bugün toprağa verildi. Erciyes Üniversitesi'nde eşi için dün yapılan törene katıldıktan sonra cenazenin toprağa verileceği Bursa'ya gelmek için yola Prof. Dr. Oya Levenoğlu Öner'in de içinde bulunduğu otomobil İnegöl İlçesi'nde kaza yaptı. Kazada yaralanan Prof. Dr. Oya Levenoğlu Öner, hastanede tedavi olduktan sonra eşinin cenaze törenine katılarak, son yolculuğuna uğurladı.
Kayseri Erciyes Üniversitesi Müzik Bölümü öğretim görevlilerinden 36 yaşındaki Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner, Kayseri'de geçen salı günü kullandığı motosiklet ile beton mikserine çarparak yaşamını yitirdi. mıştı. Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner için dün görev yaptığı Erciyes Üniversitesi'nde tören düzenlendi. Törene, talihsiz öğretim görevlisinin eşi Prof. Dr. Oya Leventoğlu Öner, babası Serdar Öner, annesi Elçin Öner, yakınları ile meslektaşları ve öğrencileri katıldı.
Duygu dolu anların yaşandığı törenden sonra, Öner'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi olan Bursa'ya gönderilirken, eşi Prof. Dr. Oya Leventoğlu Öner, annesi Rukiye Leventoğlu, eniştesi Barış Baran, yakını Paşalı Sare Uysal ile birlikte, 55 yaşındaki Kemal Karlıdağ yönetimindeki 34 DB 6255 plakalı otomobil ile Bursa'ya gitmek üzere yol çıktı. Otomobil, saat 03.00 sıralarında, İnegöl- Bursa karayolunun 3'üncü kilometresinde, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada, araçta bulunan 5 kişi hafif yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bacağından yaralanan, iç kanama geçirmesinden şüphelenilen Prof. Dr. Oya Leventoğlu Öner, bir süre müşahade altında tutulduktan sonra, bacağı sarılı olarak diğer yakınlarıyla birlikte taburcu edildi. 
TAZİYELERİ SANDALYEDE KABUL ETTİ
Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner için bugün Ataevler Edebali Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner'in kaza geçiren eşi, annesi, babası, kayınvalidesi, akrabaları, Kayseri'den gelen arkadaşları ve öğrencileri katıldı. Cenaze töreninde çocuklarının acısına dayanamayan anne Elçin Öner ile baba Serdar Öner gözyaşlarını tutamazken, eşi Prof. Dr. Öner ise geçirdiği kaza nedeniyle ayakta duramadığı için cami avlusunda sandalyede gözyaşı döküp, taziyeleri kabul etti.
Yrd. Doç. Dr. Afşin Öner'in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.