Ebubekir KARATOPRAK/ŞIRNAK, ()- ANNELER Günü nedeniyle Şırnak'ta Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polisler, kadınların 'Anneler Günü'nü kutlayarak onlara karanfil dağıttı. Kadınlarla Kürtçe konuşan polisler, 'Roja Dayikan Piroz be' (Anneler günü kutlu olsun) diyerek bir süre sohbet etti.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Bilgilendirme ve önleme faaliyetleri Büro Amirliği'nde görevli polisler, Emniyet müdürü İsa Aydoğdu ile birlikte 'Anneler Günü' nedeniyle Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki anneleri ziyaret etti. Hastanede yatan 'Annelerin Günü' kutlayıp onlara karanfil dağıtan polisler, onlarla Kürtçe sohbet etti. Annelere karanfil veren İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Anneler Günü'nü kutlayarak onlara acil şifa diledi. Kürtçe konuşan polisler, "Roja Dayikan Piroz be" (Anneler günü kutlu olsun) diyerek kadınlarla bir süre sohbet etti.
Kürtçe ve Türkçe konuşan Polis memurlardan Mehmet Tepe ve Deniz Koçal, Şırnak polisi olarak bu gün anneler gününü kutladıklarını ve hasta olan bütün annelere acil şifalar dileklerini iletmek için hastaneye geldiklerini söyledi.   EK(GG/İD) (FOTOĞRAFLI)