ERZURUM Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Erzurum'da bizim farkımız birlikte olmamız' sloganı ile yola çıkan polis, öğrencilere kayak öğretecek. Kıyafet ve malzemelire proje kapsamında karşılanan ortaokul öğrencilerine curling, lise öğrencilerine buz pateni, üniversitelilere ise kayak öğretiliyor.
'Erzurum'da bizim farkımız birlikte olmamız' sloganı ile yola çıkan Toplum Destekli Polis Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje ile ortaokul öğrencilerine curling, lise öğrencilerine buz pateni, üniversite öğrencilerine ise kayak öğretiliyor. Kıyafet ve malzemeleri proje kapsamında karşılanan 15 üniversite öğrencisine Palandöken Xanadu Snow White Otelin ışıklandırılmış pistlerinde ilk ders verildi. Kayak bilen toplum destekli polislerin verdiği dersin ardından, öğrencilere mangalda köfte ikram edildi.
Toplum Destekli Polis Müdürü Kaya Korkmaz, 'Erzurum'da bizim farkımız, birlikte olmamız'
sloganı ile yola çıktıklarını bildirdi. Çocuk ve gençleri hedef alan projeden 80 kişinin yararlanacağını bildiren İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ise Erzurum'a gelen her üniversite öğrencisinin dağla barışık olmasını ve Palandöken'deki olanaklardan yararlanmasını istediklerini bildirdi. Çocuk ve gençlerin bir taraftan eğitim- öğretim yaptıklarını diğer bir taraftan da kış sporları ile tanıştıklarını anlatan Yıldız, bu tür sosyal içerikli projelerle gençlerin yaşamlarını daha cazip hala getireceklerini söyledi.