Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU Emniyet Müdürlüğü, tekerlekli sandalye olimpik yay bayanlar kategorisinde 4'üncü olan Merve Nur Eroğlu ile 13-14 yaş olimpik yay erkekler kategorisinde altın madalya alarak Türkiye şampiyonu olan Oğuz Aslan'a altın hediye etti.
Bolu Polis Spor Gücü Kulübü'nün sporcuları Merve Nur Eroğlu ile Oğuz Aslan katıldıkları turnuvalardan madalyalarla dönmeye devam ediyorlar. Bugün, Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle başarılı sporcular ödüllendirildi. Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Emniyet Müdür Yardımcıları Erkan Ünal ve İbrahim İzci'nin yanı sıra çok sayıda şube müdürü ve sporcuların ailelerinin katıldığı törenle, bu ay düzenlenen Türkiye şampiyonasında 13-14 yaş olimpik yay erkekler kategorisinde altın madalya alan Oğuz Aslan ile tekerlekli sandalye olimpik yay bayanlar kategorisinde 4'üncü olan Merve Nur Eroğlu'na altın hediye edildi.
Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya törende yaptığı konuşmada, "Elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Sporcularımızın başarılarından fazlasıyla memnunuz. İnşallah yeni kardeşlerimizi de bu takımla buluşturmanın bir yolunu buluruz. Bu noktada kapımız her zaman açık" dedi.

FOTOĞRAFLI