'BABANIZ BİZE HAKSIZLIK YAPTI, BIRAKIP GİTTİ'
Dün gece evinde beylik tabancası ile intihar eden Aytaç Güneş için Kocaeli Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde tören yapıldı. Törene eşi Nilüfer Güneş, oğlu Hasan Can, kızı Miray Güneş, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İl Emniyet Müdür yardımcıları, meslektaşları ile diğer yakınları katıldı.
Cenaze töreni sırasında Nilüfer Güneş tabuta sarılarak "Çocuklarıma ben ne diyeceğim şimdi? Babamız yok artık. O bize haksızlık yaptı ve bırakıp gitti. Aytaç bizi bırakmayacaktın. Benim sırtımda çok büyük ağırlık bıraktın. Çocuklarım babanız ölümü tercih etti" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
'BU MEMLEKETİN AYTAÇ'A BORCU VAR'
İl Emniyet Müdür Hulusi Çelik, Aytaç Güneş'in 13 yıldır teşkilatta görev aldığını ve başarılı bir polis memuru olduğunu belirterek şöyle dedi:
"Teşkilat içersinde üstün başarı göstermiş bir arkadaşımızdı. Herkes tarafından sevilen, sayılan ve sosyal bir kişiliğe sahip biriydi. Ecel kapıyı çaldı. Biz arkadaşımızın ölüm nedenine bir sebep bulamadık. Bu memleketin Aytaç'a boru var. Bundan sonra eşi ve çocuklarıyla ilgilenip onların geleceğini hazırlayacağız. Mekanı cennet olsun. Onu hep hatırlayacağız. Allah rahmet eylesin." 
Aytaç Güneş'in cenazesi, törenin ardından cenaze aracıyla memleketi Tokat'a gönderildi.