ESKİŞEHİR Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 31 yaşındaki Ufuk Keskin ile İstanbul Maltepe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 24 yaşındaki Elbi Kırıcı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlendi. Çiftin nikah şahitliğini yapan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Celalettin Karanfil, polis çifte, "Başbakanımızın da dediği gibi en az 3 çocuk diliyorum" dedi.
Polis çiftin nikahı, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin Kurşunlu Külliyesi'ndeki Nikah Salonu'nda kıyıldı. Nikaha çiftin yakınları ile çok sayıda Emniyet mensubu katıldı. Nikah memuru Osman Eyvaz'ın kıydığı nikahta gelin polis memuru Elbi Kırıcı'nın şahitliğini Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Celalettin Karanfil, damat polis memuru Ufuk Keskin'in şahitliğini de Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü Ayhan Gülbasar yaptı.
Son yapılan atamada Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirilen Celalettin Karanfil, törenin ardından nikah cüzdanını geline verdi. Polis çifte ömür boyu mutluluk dileyen Başsavcı Vekili Karanil, "Ufuk kardeşimi 7-8 yıldır tanıyorum. Kardeşim gibi çok sevdiğim bir arkadaşım. Çok da kendisine yakışır bir eş bulmuş. Başbakanımızın da dediği gibi en az 3 çocuk diliyorum. Yine bugün Sevgililer Günü münasebetiyle, içinde birazcık sevgi olan herkesin Sevgililer Günü'nü kutluyorum. Sevgisi her neye dair olursa olsun. Tekrar mutluluklar diliyorum" dedi. 'ALLAH BANA POLİS EŞİ NASİP ETMESİN' DEMİŞTİM Ufuk Keskin, kendisinin 10, eşi Erbi'nin ise 5 yıllık polis memuru olduğunu belirtti. Yakınlarının bir polisle evlenmesi için kendisine baskı yaptıklarını anlatan Ufuk Keskin, "Mezun olup polislik mesleğine başladığım dönemde akrabalarım bana polis memuru olan bir genç kız ile evlenmem yönünde bana baskı yapmışlardı. O dönem 'Allah bana polis eş nasip etmesin' demiştim. Ama hiç büyük konuşmaya gelmiyor hayatta. Eşim Elbi ile bir akraba ortamında tanıştık. Bir saat sonra kendimi evlilik hazırlığı yaparken buldum. Gerçekten evlilik nasip- kısmet işiymiş. Bugünü seçmemizin nedeniyse özel bir gün olması. Tabii ki hem Sevgililer Günü hem de evlilik yıl dönümü hediyesini de bir arada çıkarmak. Bu şaka elbette. Tanışmamızdan 6 ay sonra evlenmiş olduk" diye konuştu.