Ferah IŞIK/DENİZLİ, ()- DENİZLİ kent merkezinde, bir unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerinde tüpten sızıp sıkışan gazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada yaralanan 8 aylık hamile Didem Fazlı, bebeğini kaybetti.

Denizli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde şiddetli ağrıları nedeniyle uyutularak tedavi edilen Didem Fazlı'nın 8 aylık bebeğinin, bugün saat 14.45'te, anne karnında yaşamını yitirdiği açıklandı. İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, Fazlı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu, ölen bebeğin uzman doktorlar tarafından anne karnından alınacağını söyledi. İl Sağlık Müdürü Tekin, "Maalesef bebeği kaybettik. Şu anda önemli olan annenin hayatını kurtarmak. Didem Fazlı'nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Henüz hayati tehlikeyi atlatamadı. Ama gelişmeler olumlu" dedi.

Bayramyeri'nde bulunan unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerindeki patlamada 1 kişi ölmüş, 36 kişi de yaralanmıştı. Yaralananların büyük çoğunluğu ayakta tedavisi sonrası taburcu edilirken, işyeri sahibi Didem Fazlı'nın da aralarında bulunduğu 7 kişinin tedavisi sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAF