DÜNYANIN sayılı kayak merkezinden biri olan Palandöken'deki, Xanadu Snow White otel sömestir tatilinde Erzurum'a gelen konuklar için bir veda gecesi düzenledi. Tatilciler, yapay buz dağına tırmandı, gece akrobasisi izledi ve karda rafting yaptı.
Palandöken'in 2 bin 100 rakımındaki Xanadu Snow White Otele ait ışıklandırılmış pistlerde renkli bir gece yaşandı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü Palandöken'deki özel gece Xanadu Snow White Otelin tatilde yetiştirdiği çocukların gösterisi ile başladı. Yakılan ateşin etrafında adrenalin yüklü eğlenceyi büyük bir heyecanla izleyen 300 konuk için otelde görevli kayak öğretmenleri snowboard gösterisi sundu. Pistin ortasına yapılan rampadan atlayarak bir kuş gibi uçan kayakçıların akrobasi gösterisi ayakta alkışlandı. Kayakta atlamanın ardından karda rafting yapıldı. Kayak pistinden kürek çekerek inen raftingcilerin gösterisi ilgi topladı. Kayak pistinde son gösteri ise bisikletçilerin oldu. Kayak pistinden inen bisikletçiler zaman zaman tekerlerin kayması sonucu zor anlar yaşadı. Gece, yüksek irtifa dağcılarından Tunç Fındık'ın, otelin duvarında oluşturulan 5 metrelik buza tırmanışıyla son buldu.
Veda gecesine katılan konuklara barbeküde beyaz ve kırmızı et ile isteyenlere sıcak şarap ikram edildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekerek eğlenen tatilciler, hafta sonu Palandöken'den ayrılacak.