MERSİN'in Anamur İlçesi'nde 'otoparkçıyım' diyerek bir otel müşterisinin otomobilini alan kimliği belirsiz kişi, 6 otomobile çarparak kaza yaptı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kaza sonrası sürücü kayıplara karıştı.
İddialara göre 35 yaşındaki V.D., konaklamak için geldiği otelde 34 VN 0277 plakalı otomobilini park etmesi için kendini 'otoparkçı' olarak tanıtan bir kişiye verdikten sonra odasına çıktı. Otomobili park etme bahanesiyle alan kimliği belirsiz kişi, gece saat 02.00 sıralarında çarşı istikametinden Akdeniz Caddesi'ne çıktığı sırada kontrolü kaybedince 6 otomobile çarparak durabildi. Kimliği belirsiz kişi, kazaya karıştıktan sonra ortadan kaybolurken, olay yerine gelen polis, sürücüyü tespit etmek çalışma başlattı.
Polis, sabah saatlerinde otomobilin sahibi olan V.D.'ye ulaştı. Polise olaydan bilgisi olmadığını belirten V.D., otele geldiği sırada kendisini otelin otoparkçısı olarak tanıtan ve aracı parka çekeceğini söyleyen birisinin anahtarı aldığını söyledi. Otel yönetimi ise otomobili alan kişinden haberlerinin olmadığını belirtti.
Ölen ve yaralananın olmadığı kaza güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilirken, araç sahiplerinin şikayetçi olduğu ve kaza sonrası ortadan kaybolan sürücüyü bulmak için polis çalışma başlattı.