AYDIN'da polisin vizesi geçtiği ve evraklarında eksiklik olduğu için bağlamak istediği otomobildeki kadın yolcu ortalığı birbirine kattı. Otomobilin üzerine çıkarak götürülmesine engel olmaya çalışan kadın, iki çocuğuyla uzun süre polislere dil dökse de engel olamadı.
Yenidörtyol Kavşağı'nda görev yapan polis ekipleri, bugün saat 12.30 sıralarında, 41 UT 773 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilin evraklarında eksiklik olduğu ve vizesinin geçtiği belirlendi. Bunun üzerine polis, otomobili bağlamak istedi. Sürücünün, iki çocuğuyla birlikte araçta bulunan eşi, uzun süre otomobillerinin bağlanmaması için dil döktü. Ancak, bir türlü polisleri ikna edemeyen genç kadın, zaman zaman aracı yumruklayıp, üzerine çıkarak çekilmemesi için direndi. Bu sürede aracın etrafına toplanan kalabalık da olanları meraklı gözlerle izlemeye başladı. Polis ile zaman zaman dağılmaları için uyardığı kalabalık arasında sert diyaloglar yaşandı. Polis, meraklı kalabalık arasındaki bir kişiyi gözaltına alıp, ekip otosuna bindirdi. Ancak, daha sonra serbest bıraktı.
Otomobil, çekilmemesi için içine binen aileyle birlikte gelen çekiciye yüklenip, otoparka çekildi. Otomobil sürücüsü hakkında, evraklarındaki eksiklik nedeniyle cezai işlem de uygulanacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI