Oktay ÇAYIRLI / MİLAS(Muğla),()- MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobil iki araca çarptı. Kazada bir ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 21.30 sıralarında, Milas'ın 23 Nisan Bulvarı'nda meydana geldi. Milas'tan Söke yönüne giden Bilgi Atsız'ın (30) yönetimindeki 48 LM 404 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Orta refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Hasan Sarı'nın (70) idaresindeki 48 KE 719 plakalı otomobile ardından ise Halil Tosun'un (32) kontrolündeki 16 BHT 48 plakalı otomobile çarptı. Kazada, sürücü Bilgi Atsız, diğer aracın sürücüsü Hasan Sarı ve eşi Gülsüm Sarı (64) yaralandı. Sürücüsü Halil Tosun'un ve yanında bulunan bir kişi ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın ardından ağır yaralanan ve ön koltukta sıkışan Gülsüm Sarı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından çıkarıldı. Sarı, ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılırken, Gülsüm Sarı daha sonra eşi Hasan Sarı ile aynı ambulansa konularak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araç içerisinde sıkışan Gülsüm Sarı'nın kurtarılma anlarını orta refüje oturarak izleyen Bilgi Atsız, "Kadının durumu nasıl. Önemli bir şeyi var" diyerek gözyaşı döktü.

NE OLDUĞUNU ANLAMADIK

Kazayı yara almadan atlatan Halil Tosun, "Ben kendi şeridimde diğer araç ise hemen önümde ilerliyordu. Biranda orta refüjden bir otomobilin geldiğini gördüm. İlk önce ağca çarptı, daha sonra ise hemen önümüzdeki otomobile ve ardından bizim aracımıza çarptı. Her şey biranda oldu. Ne olduğunu anlayamadık bile" dedi.

Kazadan dolayı Milas - Bodrum karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF