İZMİR'deki Swissotel Büyük Efes'in 150 çalışanı, ALS hastalarına destek vermek ve farkındalığı arttırmak birer kova dolusu buzlu suyu başlarına döktü. Swissotel Hotels & Resorts zincirinde yer alan tüm otellere meydan okudu.
Swissotel Büyük Efes, İzmir'in yönetim kadrosu ve çalışanlarından oluşan 150 kişilik ekip, ALS hastalarına destek kampanyasında (#icebucketchallenge) yaptıkları eylemle çıtayı yükseltti. Otelin bahçesinde buluşan yönetici ve çalışanlar başlarından aşağıya buzlu su dolu kovaları dökerek ve 1 günlük kazançlarını Türkiye ALS-MNH Derneği'ne bağışlayarak kampanyaya destek verdi.
Otelin Genel Müdürü H. Rıza Elibol, ALS- MNH Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zerrin Yaman'a 5 bin 614 TL'lik bağış çekini takdim ederken, bir çalışanlarının bu hastalık yüzünden işi bıraktığını, ayrıca kendi bünyelerinde yer alan yöneticilerinden birisinin kayınpederinin de bu hastalık ile mücadele ettiğini dile getirdi. Elibol, "Hastalıkla ilgili farkındalık yaratmak ve hastaların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdik. Zincirimizde yer alan tüm otelleri, Türkiye'deki kurum ve kuruluşları bu konuda duyarlı olmaya ve kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI