BURSA'nın Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kanalizasyon, kaldırım gibi klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında eğitim, sağlık, spor ve çevre gibi sosyal belediyecilik alanında da hizmete önem verdiklerini söyledi.
Cem Sultan Lisesi bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarına okulda düzenlenen törenle start verildi. Törene Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Osmangazi Belediye Başkanı Yardımcıları ve davetliler katıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Dündar, Osmangazi İlçesi'nde 200'e yakın okula hizmet verdiklerini kaydetti. Mustafa Dündar "189 okulumuzun bahçesini düzenledik, duvar yaptık, yol yaptık, spor sahası oluşturduk, yeşillendirdik. Gerektiğinde ek derslikler yaptık, güvenlik noktası oluşturduk. Cem Sultan Lisemizin yanında kalan atıl alanı değerlendirerek, okulumuza bir bahçe oluşturacağız. Gençlerimize, spor sahası, dinlenme ve yeşil alanları ile sağlıklı bir eğitim alanı kazandıracağız. Ayrıca bahçe duvarı ile de okulumuzun güvenliğini sağlayacağız"dedi.
Osmangazi'de, eğitim alanında iki büyük projeyi daha hayata geçirdiklerini, Murad Hüdavendigar Lisesi ve Eğitim Kompleksi ile Mutlular Mahallesi Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulunun, hem mimarisi, hem de işlevselliği ile önemli yatırımlar olduğunu ifade eden Dündar, "36 derslikli Murad Hüdavendigar Lisesi, laboratuvarları, çok amaçlı salonları, kütüphaneleri, spor salonları ile yatılı olarak tasarlanmış örnek bir eğitim kampüsü olacak"dedi.