- TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde, salı günleri kurulan halk pazarında temizliği ve müşterileriyle ilişkileri örnek gösterilen 33 yaşındaki Sinan Ertaş, belediye tarafından plaketle ödüllendirildi.
Alipaşa Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı üzerinde kurulan halk pazarında esnaf olan Sinan Ertaş, ürünlerini sattığı tezgahlarını özenle düzenlemesi, müşterileriyle iyi ilişkiler kurması ve pazar bittiğinde yaptığı çevre temizliği nedeniyle belediye tarafından plaketle ödüllendirildi. Ertaş’ın plaketini Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı verdi. Avcı, pazarcı esnafı Sinan Ertaş’ın satış yaptığı tezgahında müşterileriyle iyi ilişkiler kurduğu ve aynı zamanda Pazar bitiminde tezgahından çıkan çöpleri de toplayarak herkese örnek olduğunu ifade ederek, "İşine gösterdiği özen ile vatandaşlarımızın takdirini kazanan ve diğer pazar esnafına örnek olan Sinan Ertaş’ı kutluyor ve Belediye Başkanımız Ünal Baysan adına kendisine bu teşekkür plaketini takdim ediyorum" dedi.
Pazarcı esnafı Sinan Ertaş, ödül aldığı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Benim için büyük bir sürpriz oldu. Belediyeye teşekkür ediyorum" dedi.