ORDU’nun Altınordu İlçesi’nde 16 gün önce kaybolan ve dün ormanlık alanda cesedi bulunan lise 2’nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Neslihan Tiryaki’nin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Ordu'nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Lisesi 2’nci sınıfta okuyan Neslihan Tiryaki, okuldan Subaşı Mahallesi’ndeki evine gelip kıyafetini değiştirdikten sonra gezmeye çıktı. Bir daha haber alınamayan genç kızın cesedi 16 gün sonra dün bir köylü tarafından Nizamettin Mahallesi’nde Ordu-Boztepe yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda bulundu. Tiryaki'nin cesedi İtfaiye, polis ve AFAD ekiplerinin 100 metre aşağıda ağaçların arasından halatla güçlükle çıkarılarak cenaze aracıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından Neslihan Tiryaki’nin cenazesi, bugün babasının evine getirildi. 16 günden bu yana kayıp olan kızını 17’nci günde evin önünde tabut ve cenaze aracıyla karşılayan baba 47 yaşındaki Sezai Tiryaki ve anne Hanife Tiryaki sinir krizi geçirdi. Genç kızın cenazesi evinin önünde cenaze aracında bekletilirken ailesi, yakınları, komşuları ve okul arkadaşlarıyla helallik alındı. Cenaze götürülürken, 3 çocuk annesi 43 yaşındaki Hanife Tiryaki, ‘Neslihanım’ diye bağırarak cenaze aracının peşinden koştu. Yürekleri dağlayan annenin feeryatı herkesi duygulandırdı.
Cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere gözyaşları arasında Altunyurt Köyü'ne götürülerek burada ikindide kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

NK(MS/İD) (FOTOĞRAFLI)