ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun damadı, Afyonkarahisar Evciler Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Ordu'nun Çamaş İlçe Kaymakamlığı'na atandı. Vali Balkanlıoğlu, "Kendi tercih ve talebi üzerine ataması olmuş. Bu sene bulunduğu görev yerindeki süresi dolduğundan statüsüne uygun başka bir ilçeye atanması gerekiyordu" dedi.
İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Ordu'nun Çamaş Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu Şırnak Vali Yardımcılığı'na atanınca, yerine Afyonkarahisar Valisi iken İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile geçen Mayıs ayında Ordu Valiliği'ne atanan İrfan Balkanlıoğlu'nun damadı Hacı Hasan Gökpınar atandı. Damadı Hacı Hasan Gökpınar'ın Ordu'ya atandığını sonradan öğrendiğini, kendisinin bu konuda bir talebi olmadığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu şunları söyledi:
"Atamalar İçişleri Bakanlığı tarafından yapılıyor. Kendisi Ordu'nun Çamaş İlçesi'ni tercih etmiş. Kendi tercihi talebi üzerine ataması Çamaş'a çıktı. Zaten kendisi Kaymakam olarak görevine devam ediyor. Bu sene bulunduğu görev yerindeki süresi dolduğundan, statüsüne uygun başka bir ilçeye atanması gerekiyordu. Kendi tercihi doğrultusunda buraya geldi. Henüz göreve başlamadı" dedi. 
KIZI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
Vali İrfan Balkanoğlu da geçen Mayıs ayında Afyonkarahisar'dan Ordu'ya atanmıştı. Vali Balkanlıoğlu Afyonkarahisar'da görev yaparken, Kocatepe Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan kızı Elif Balkanlıoğlu ile Evciler Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar evlenmişti.

FOTOĞRAFLI