Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Enver Yılmaz, internet üzerinden oylamayla seçilen Büyükşehir Belediyesi'nin kurumsal logosunu kamuoyuna tanıttı.
30 Mart yerel seçimlerinde başkan seçilen Enver Yılmaz, internet üzerinden oylama ile seçilen Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin logosunu tanıttı. Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Başkan Enver Yılmaz, 45 günlük kampanya sürecinde toplam 73 bin 820 kişinin internet üzerinden logolara oy verdiğini, seçilen logonun ise 30 bin 219 oy aldığını söyledi.
Logonun önemine değinen Başkan Enver Yılmaz, "Doğası ve kültürel değerleriyle farklı ve zengin bir kimliğe sahip olan Ordu, tarihi boyunca Karadeniz’in en önemli kentlerinden biri olmuştur. Şimdi şehrimiz için yeni ve hayırlı bir dönem başlıyor. Sürekli büyüyen ve gelişen güzel Ordu, artık Büyükşehir. Doğası ve kültürel değerleriyle farklı ve zengin bir kimliğe sahip olan Ordu, tarihi boyunca Karadeniz’in en önemli kentlerinden biri olmuştur. Şimdi şehrimiz için yeni ve hayırlı bir dönem başlıyor" dedi.
Kurumsal tanıtım ve yazışmalarda artık büyükşehirin seçilen logosunu kullanacaklarını da vurgulayan Başkan Yılmaz, "Bu çalışmalardan ilk ve en önemli konumuz tabi ki logodur. Logo niye önemli, çünkü bizim bütün yazışmalarda kullanacağımız bir amblemimiz ve logomuz olacak. Kurumsal yazışma ve tanıtımlarımızda artık logomuz yer alacak. Şehrin farklı noktalarında logo üzerinden büyükşehirin tanıtımını yapacağız. İl dışında, özellikle Ordu’nun tanıtımına yönelik çalışmalarda logo bu işin sembolü olacak" diye konuştu.

NK(MS/SS) (FOTOĞRAFLI)