KKTC'de geçirdiği trafik kazasında ölen futbolcu 15 yaşındaki Tolga Karakaş'ın arkadaşları, çıktıkları maçta attıkları golün ardından Karakaş'ın fotoğrafı önünde secde etti.
Antalya'da Amatör Küme'de oynanan Kartalspor- Antalyagücü U16 Ligi maçının 25'nci dakikasında gol atan Kartalsporlu futbolcular, 3 ay önce trafik kazasında yaşamını yitiren arkadaşlarını unutmadı. Antalya'da U16 Ligi, hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Cumartesi oynanan günün ilk maçında Kartalspor ile Antalyagücü karşılaştı. Kartalsporlu futbolcular 25'inci dakikada attıkları golün ardından büyük bir vefa örneği gösterdi. Golden sonra bir araya gelen futbolcular, KKTC'de yaşamını yitiren Tolga Karataş'ın fotoğrafı önünde secde etti.
GOLLER TOLGA İÇİN
Tribünleri hüzünlendiren görüntü rakip futbolcuları da duygulandırdı. Maçı 3-1 kazanan Kartalsporlu futbolcular, 2 yıl birlikte top koşturdukları Tolga Karakaş'ı özlemle andıklarını, attıkları 3 golü ona adadıklarını belirtti. Antrenör Murat Sönmez de gelecek vaat eden bir futbolcuyu hayatının baharında kaybettikleri için çok üzgün olduğunu söyledi.
Tolga Karakaş, 13 Eylül günü KKTC'de Girne- Değirmenlik Dağyolu'nun Arapköy mevkisinde sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasında arkadaşı 22 yaşındaki Metin Bölük ile birlikte yaşamını yitirmişti. Aynı kazada şoför Savaş Ergün de yaralanmıştı.