ÇORUM Gazeteciler Cemiyeti ve Basın İlan Kurumu, İskilip İlçesi'nde bir yerel gazetede muhabir olarak çalışırken eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak öldürülen 2 çocuk annesi Sevtap Elmas’ın geride bıraktığı iki çocuğuna maddi yardımda bulundu.
Çorum'un İskilip İlçesi'nde haftalık İskilip Gazetesi'nde muhabir olarak çalışan 2 çocuk annesi Sevtap Elmas, geçen yıl Mayıs ayında gazete bürosunda tartıştığı eski erkek arkadaşı 2 çocuk babası Rahim Bayar tarafından başından tabancayla tek kurşunla öldürüldü. Bayar ardından aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi. 
Çorum Gazeteciler Cemiyeti ve Basın İlan Kurumu yetkilileri Sevtap Elmas’ı unutmadı. Genç kadının geride kalan 5 ve 6 yaşındaki iki çocuğunun bakım ve ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 10 bin TL yardımda bulunuldu. 10 bin TL tutarındaki yardım çeki Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Osman Bolluk ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen tarafından dedeleri Hüseyin İrtük’e teslim edildi.
Yaptıkları girişimler soncu merhum meslektaşları için BİK Genel Kurulu'ndan yardımı kararı çıktığını belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, cemiyetin de katkılarıyla birlikte 10 bin TL’lik yardım sağlandığını ifade etti.
Gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çeken dede Hüseyin İrtürk, torunları için gösterilen yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek yardıma teşekkür etti.