İZMİR'in Konak İlçesi'nde, ortaokul 8. sınıfta okuyan B.S.(13) sıra arkadaşı olan A.B.M.(13)'yi okula getirdiği bıçakla şakalaşırken yaraladı. Bacağından hafif şekilde yaralanan A.B.M.'nin annesi Selay Topur, "Okula bir öğrenci nasıl bıçakla geliyor. Neden kontrol edilmiyor, bugün bacağına girdi şanslıyız, ya karnına girip daha ciddi şekilde yaralansaydı ne olacaktı" dedi.
Olay, öğleden sonra Hatay Murat Reis Camii yakınında bulunan 9 Eylül Ortaokulu'nda yaşandı. 8 sınıf öğrenicisi olan B.S. iddiaya göre yanında okula getirdiği bıçakla sıra arkadaşı A.B.M.'ye şaka yapmaya başladı. B.S. arkadaşı A.B.M.'nin uyarısına rağmen bıçakla şaka yapmaya devam etti. A.B.M.'nin sıra arkadaşını tekrar uyardığı anda bıçak sol bacağını girdi. A.B.M., hafif şekilde bacağından yaralanırken yakınlarına haber verildi. A.B.M., annesi ve yakınları tarafından İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tedavisi tamamlanan ve ardından çocuk polisi tarafından ifadesi alınan A.B.M.'nin annesi Selay Topur, B.S. ve ailesinden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Topur, "Bu nasıl bir sistem, okula nasıl bıçakla geliyor, ailesi ve öğretmenleri nasıl buna müsama ediyor. Neden kontrol edilmiyor, bugün bacağına girdi şanslıyız, ya karnına girseydi o daha ciddi bir şekilde yaralansaydı ne olacaktı. Bu işin peşini bırakmayacağın sonuna kadar davacı olacağım" dedi. B.S.'nin ifadesinin alınacağı öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.